Mentees

Mentees zijn jonge ambitieuze vrouwen en mannen met of zonder bi culturele achtergrond die een ruime loopbaanervarin hebben en minimaal 5 jaar werkervaring en een duidelijke carrière richting oor ogen. Mentees kunnen ook ondernemers zijn die minimaal €500.000,- omzet hebben gerealiseerd en in een veranderfase zitten en/of groeiambitie hebben.

Het zijn allemaal jonge mensen met veel potentie om hun dromen waar te maken zowel om hun droombaan te realiseren als hun bedrijf verder te laten groeien. Doordat ze of niet gezien worden of niet bij het juiste bedrijf werkzaam zijn of niet over voldoende netwerk beschikken bereiken ze niet snel hun idealen. Het RLD platform wil hier graag een bijdrage aan leveren door samen met hen en de mentoren het pad te bewandelen om hun idealen waar te maken.

Mentees die hun bedrijf willen laten groeien hebben een vaste mentor. Bepaalde expertises worden apart aangeboden door andere experts want om een bedrijf naar een hoger level te brengen heb je te maken met marketing, strategie, financiën enzovoort.

De mentees die hun droombaan hebben gerealiseerd of hun bedrijf naar een hoger niveau hebben gebracht komen na één jaar terug om mentor te worden.

Het lidmaatschap voor mentees bedraagt €500,- op jaarbasis exclusief BTW

Translate »